Операциите

Пластични операции на гърди, лице, полови органи – от къде идва тази тенденция, про и контра

 

Защо някои жени изпитват непреодолимата нужда да правят корекции по тялото си?

При пвечето представителки на нежния пол фигурира тенденцията за преобразяване. Но от къде идват подобен тип желания? Има жени, които откровено не харесват това, което виждат в огледалото и се насочват към масовата визия на дамите от така наречения HiLife. Пропускът е този, че те не осъзнават, че губят своята индивидуалност.

,,Барбитата,, днес могат да имат всякакви подбуди за да подобрят вида си. Някои изпитват чувсво на малоценност, тъй като страдат от липса на мъжко внимание. Дефицитът на самочувствие обаче гони мъжете много повече, околкото ги привличат корекциите по тялото на една жена. Разбира се, външният вид играе една от най- важните роли в оношенията между хората. До днес вътрешната и външната красота се бият кой да заеме първото място по важност. Истината е, че опаковката има значение. Но нека се замислим какво може да се случи след време, ако жените напълнят устните с хелаурон, гърдите със силикон и т.н? Обезателно има вероятност да се случи неочакваното- а именно необратимите последствия от инфекции, както вътрешни, така и външни. И несамо това- създава се модата жените да бъдат плод на хирургическа намеса.

В 21 век такива сериозни промени са напълно естествени. Това е като начин за оцеляване. Днес индивидуалността на жената е скрита не само от физически операции, а и от операции на поведението.  Проблемът тук е, че създалата се концепция за красота пречи на дамите да се чувстват свободни и щастливи в собствената си кожа. Животът на жените, които заемат екраните на телевизорите ни е издигнат в култ до такава степен, че повечето от тях изглеждат по смайващо еднакъв начин!

Кога хирургическите намеси наистина са наложителни?

Друг е моментът, когато промените наистина са наложителни. Например, ако една жена наистина не може да се приеме такава каквато е, пластичните хирурзи са насреща! От една страна те помагат на самочувствието й, но от друга налагат нюанса на изкуственото.

Защо жените уголемяват гърдите си? Операцията на гърдите е една от най- честите практики по света. Потокът на жените, подлагащи се на подобни промени расте с всеки изминал ден. Причината е в предрасъдъка, който се налага предимно от порно индустрията. Идеалът за перфектната жена бива гонен ежедневно от представителите както на мъжкия, така и на женския пол.

Гърдите на една жена изпращат редица сигнали на мъжете. Всичко се крие в начина на тяхната показна илюстрация. Ако една жена с операция на бюста облече по- дълбоко деколте и излезе навън, вниманието към нея скача неимоверно. Дори и с естесвени гърди, облечени провокативно, дамите се радват на повече мъжко внимание от обикновено. Фактът, че привличат погледите им носи огромно удоволствие, както и влияе на тяхното самочувствие. Погледнато от друга страна операциите са един вид инвестиция в бъдещето. Колкото по- ,,привлекателна,, според общите норми изглежда една жена, толкова расте шансът за нейното финансово осигурено бъдеще. Направила по себе си промените, които иска, тя излиза на улицата като завършен продукт с ясна цена. Разбира се, има се предвид нейната поддръжка и критерии за партньор.

Много често желанието на мъжете се оказва основен фактор във взимането на подобни решения. Има мъже, които подтикват партньорките си да увеличат размера на бюста си. Те намират тази промяна за по- секси и значително подобряваща отношенията в леглото. Добрият секс е в основата на всяка една връзка. Ако мислите, че има и по- важни неща, за които да се стараете, не забравяйте основната причина за здрави и стабилни отношения. Интимният свят при мъжа и жената се базира на няколко важни обстоятелства. На преден план стои приемането на формите на тялото такива, каквито са. Някои жени например се притесняват, че трупат излишни килограми или по някаква друга причина просто не са удовлетворени от това как изглеждат. Това влияе изключително много на сексуалния живот. Притеснявайки се, че партньорът ви не ви харесва достатъчно, вие давате фокус върху негативните интерпретации на тялото си.

От какъв характер са смущенията при мъжете по време на сексуалния акт?

Същото се случва и при мъжете. По време на акта се срещат смущения, че пенисът не е достатъчно голям и не може да достави удоволствие на партньорката си. Неувереността по време на секс сама по себе си гарантира неговото падение. В тази връзка някои мъже се подлагат на хирургически намеси, за да уголемят пениса си.

Защо в списанията пише, че размерът има значение? Разбира се, всичко идва от факта, че трябва да си дадете отрицателна самооценка, за да може пластичните хирургически предприятия да печелят от липсата на вашето самочувствие. Не правете тази грешка! Истината е, че няма значение колко сантиметра е, важно е какво старание влагате в леглото и до колко мислите за жената до себе си. Ако целта ви е да доставите максимално удоволствие на сексуалния си партньор, то няма причина да се притеснявате за нищо, свързано с вашата физиология. Опитайте да избегнете подобни мисли и се фокусирайте в експериментирането и желанията си.

Е, имаме добра новина!

В интернет има повече резултати за търсения от сорта: ,, Пенисът на приятеля ми е много голям. Боли ме, изпитвам дискомфорт,, , и т.н. , отколкото: ,, Пенисът на партньора ми е с незадоволителни размери, не ми доставя удоволсвие,, , и т.н. Това говори изцяло за психиката, която захранваме с негативни и неверни мисли. Дори да мислите, че пенисът ви наистина е малък, опитайте се да се фокусирате върху това как да доставите по- голямо удоволствие на партньорката си, например чрез орална любов или други експерименти. Помислете върху някакво разнообразие в сексуалните преживявания, като измислите игри или играете роли, с които да внесете цвят и свежест в леглото.

Пластичните промени във физиката на мъжа и жената са предпоставка за душевна незадоволеност с цел да се повиши сексуалната. Важно е да знаем, че такива решения са необратими и носят известни рискове за здравето. Преди да се решите на подобна стъпка, не е зле да опитате по- естествени начини, за да запазите както същността си, така и вниманието на противоположния пол.  Дамите например могат да поработят върху стила на обличане. Нямате представа как подходящият тоалет и цялостната визия работят във ваша полза. Поведението също е основен фактор, който дава знак на мъжа какво точно търсите. Всъщност дрескодът е акцент на поведението. Няма нужда да прибягвате до пластични деформации, когато може да се научите как да боравите с психиката на мъжете и на хората като цяло.

Обърнете внимание на това как се движите по улицата, как говорите с мъжете. Бъдете добри слушателки и проявявайте интерес към живота на партньора си. Разбира се, това се отнася и за силния пол.

Бъдете сигурни в това, което правите, вярвайте в способностите си и действайте смело!